Studio Papier & CO

Lekerstraat 15
5741 SM Beek en Donk
KvK: 50250752

Telefoon
0492 – 703511 Ma-Vrij 9 – 15.30

Veel gestelde vragen

Lees eerst onze meest gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzenden binnen Nederland betaal je €3.95 en voor naar België betaal je €5.95. Bestellingen vanaf €45 zullen voor zowel binnen Nederland als naar België gratis worden verzonden.

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Bij Studio Papier & Co kun je veilig online betalen middels verschillende mogelijkheden.

iDEAL
Creditcard
Bancontact / MisterCash
PayPal
SOFORT Banking
Overschrijving
ING Home’Pay
Billink (achteraf betalen)

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Iedere bestelling zal met zorg worden verpakt in een geschikte verpakking.

Studio Papier & Co verstuurd haar posters in een verzendkoker, zodat er geen vouwen zullen ontstaan in de bestelde producten. Bij het bestellen van alleen kleine posters en bij kaarten zal de bestelling verzonden worden middels stevige kartonnen enveloppen.

Bij het verzenden in een envelop zal de bestelling verstuurd worden via Postnl. Wanneer jouw bestelling zal worden verzonden in een verzendkoker dan verzenden wij via GLS. Na verzending ontvang je dan ook een email met de track & trace gegevens. Het is tevens via de link in de email mogelijk om zelf de afleverdatum aan te passen.

Kan ik mijn bestelling ook retourneren?

Je kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen, ingaande op de dag van ontvangst van de levering, de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk ontbinden. Na aanmelden heb je zelf nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk nog retour te sturen. Het product dient in redelijkerwijs in een zo mogelijk oorspronkelijke staat en onbeschadigd teruggestuurd te worden in de verzendkoker of de stevige kartonnen envelop.

Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na het plaatsen van een bestelling krijg je automatisch een bestelbevestiging. Wanneer deze niet je inbox staat komt dan is deze helaas terecht gekomen in de spamfolder.

Iedere bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd. Gemiddeld is dat binnen 1 á 5 werkdagen. Wij houden een maximale verzending aan van 10 werkdagen op producten die naar standaard design geleverd worden.

Wij produceren onze producten pas nadat wij een bestelling hebben ontvangen om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Ontvang ik ook een factuur?

Na plaatsen van een bestelling zal ons systeem automatisch een bestelbevestiging versturen. Bij deze email zal ook meteen een factuur worden meegezonden.

Op de factuur zal de btw (net zoals bij het afrekenproces) apart vermeld staan.

Stuur ons een email