Over Studio Papier & Co

Over ons
Welkom! Leuk dat je even in deze webshop komt kijken. Studio Papier & Co verkoopt posters en kaarten. Voorheen werden deze verkocht in mijn andere webwinkel Topmuurstickers.nl, maar ik heb besloten om posters en kaarten naar deze website te verhuizen. Vanaf nu kun je dus al je posters en kaartjes kopen op studiopaperenco.nl!

Waarom Studio Papier & Co?
Studio Papier & Co is pecialist wat betreft muurdecoratie. Hier kun je verschillende posters kopen in allerlei maten en kleuren om in te lijsten en aan de muur te hangen. Bieden een groot assortiment aan posters en kaarten aan en allemaal voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast wordt jouw bestelling als je meer dan 45 euro uitgeeft gratis verzonden. Je kunt veilig betalen via iDeal, PayPal, Sofort Banking, Bancontact en Creditcard.

Het assortiment
Studio Papier & Co verkoopt verschillende soorten Posters en kaartjes. Onze kaartjes kun je versturen namens een aantal gelegenheden, bijvoorbeeld een bevalling of beterschapskaartje. Ik verkoop ook een groot aanbod aan posters. Deze zijn verkrijgbaar in full color, pastel, zwart-wit of speciaal voor de kamer van jouw zoon of dochtertje. Straks kun je dus een print van Studio Papier & Co in elke kamer ophangen. We hebben muurdecoraties met inspirerende teksten, grappige superhelden stickers en leuke printjes met woordspelingen.

Contact 
Als je een vraag hebt over onze producten en mogelijkheden, graag meer informatie wilt of zelf een ontwerp wil aankaarten, kun je dit doen door een e-mail te sturen naar info @ studiopapierenco.nl. Doordeweeks zijn we tussen 09:00 uur en 15:30 uur telefonisch bereikbaar via 0492-703511. Je kan ook altijd voor de optie kiezen om ons contactformulier in te vullen.

Onze bedrijfsgegevens
Studio Papier & Co
Lekerstraat 15
5741 SM Beek en Donk

KvK nummer: 50250752
BTW nummer: op aanvraag